acasa stiri media despre club despre qwan ki do povestiri articole contact
QWAN KI DO-ul pentru fete
În ultimii câtiva ani s-a înregistrat un interes crescut din partea sexului frumos fata de Atele Martiale. Nici QWAN KI DO nu face exceptie de la aceasta regula. Pregatirea fizica adoptata în timpul antrenamentelor vizeaza înainte de toate armonia corpului.

Practica regulata a QWAN KI DO asigura dezvoltarea armonioasa a tuturor grupelor musculare, dezvolta agilitatea gestuala si motrica, întareste articulatiile, ascute automatismele si asigura o tinuta corporala excelenta.

Tehnicile ofensive si defensive abordate pe parcursul antrenamentelor cotidiene o înarmeaza pe practicanta cu reflexe foarte utile în caz de pericol.

Practicanta de QWAN KI DO resimte într-un timp destul de scurt, bucuria generata de o buna conditie fizica si de o sanatate morala excelenta, acestea datorate tehnicilor de respiratie si de relaxare care i se predau.

« A practica QWAN KI DO înseamna si a te lupta cu tine însuti, împotriva propriilor tale slabiciuni, înseamna câstigarea stapânirii propriei persoane, stapânire care sa-ti permita sa te întorci catre lume si nu sa o refuzi.»