acasa stiri media despre club despre qwan ki do povestiri articole contact
STIRI
Cupa Primaverii Botosani 2008
dao.ro - Cupa Primaverii Botosani 2008

 

Pe data de 9 martie 2008 a avut loc la Botosani competitia zonala denumita generic "Cupa PRIMAVERII".

 

Cu o participare numeroasa, adunand peste 60 de sportivi apartinand cluburilor din Suceava (KIM BAO si HE PAI), Botosani (DAO BT si SINH DAU) si Iasi (UAIC si DAO) aceasta competitie a surprins in mod placut atat la nivel tehnic cat si organizatoric. Sportivii clubului DAO nu au dezamagit nici de aceasta data ocupand pozitii pe podium la toate categoriile.

 

Dupa competitie Huan Su Daniel COJOCARIU Centura Neagra 2 Dang, responsabilul tehnic al delegatiei clubului DAO ne-a declarat urmatoarele:

 

"Am tratat aceasta competitie foarte serios fiind ultima verificare inainte de Campionatul National de Qwan Ki Do ce va avea loc peste 2 saptamani la Brasov. Delegatia clubului a avut in general o comportare buna si am putut identifica elementele ce mai trebuiesc corectate pentru a aduce superioritatea pe plan national. Le multumesc pe aceasta cale organizatorilor (n.r. Huan Su Eugen TURCANU si Huan Su Costel AIROAIE) si sponsorului care a facut posibila participarea noastra: Herbalife prin intermediul distribuitorilor Dutu si Adina Placinta".

 

Le uram mult succes sportivilor nostrii pe 22 martie 2008 la Campionatul National de Qwan Ki Do!