acasa stiri media despre club despre qwan ki do povestiri articole contact
STIRI
Stagiul Local de Vara al Clubului DAO - Iasi 2008
dao.ro - Stagiul Local de Vara al Clubului DAO - Iasi 2008
In perioada 22-24 august 2008, pe malul unuia din cele mai frumoase lacuri care se afla in imprejurimile Iasului, s-a desfasurat Stagiul Local de Vara al clubului DAO editia 2008.

Ca in fiecare an acest stagiu a fost destinat numai centurilor negre si a reprezentat un prilej de munca asidua dar si de recreere in sanul naturii. Tehnici de Qwan Ki Do avansate alaturi de tehnici de manuire a armelor traditionale precum si exercitii de TAM THE (gimnastica psiho-corporala energetica) au constituit numai cateva din ingredientele acestui stagiu de exceptie.

La final un traseu tip poligon a desavarsit acest stagiu incluzand teste de forta (mersul piticului, abdomene, flotari, lucrul cu bara de fier de 20 Kg si lucrul cu cele 14 inele de metal -  cate 7 pe fiecare mana), maiestrie cu arme (MOC GUOM - sabie de lemn si BONG - baston), SONG LUYEN (tehnica Qwan Ki Do cu partener) si QUYEN (lupta cu adversar imaginar).

Un eveniment important in cadrul acestui stagiu a reprezentat Ceremonialul de Legare a Centurii Negre celei mai sarguincioase practicante de Qwan Ki Do din cadrul clubului DAO: Roxana RADUCU. Felicitari Roxana!

Si pentru ca efortul sustinut necesita si o relaxare pe masura, in ultima zi a stagiului a avut loc un concurs de pescuit organizat sub conducerea presedintelui comisiei de pescuit din cadrul clubului DAO domnul Constantin AANEI Centura Neagra 2 Dang si la care, dupa un baraj foarte strans, s-au evidentiat urmatorii:

Locul 1: Teodor NICA Centura Neagra 4 Dang
Locul 2: Dan Marian URSU Centura Neagra
Locul 3: Flavius DOROFTEI Centura Neagra 2 Dang

Trebuie sa felicitam calduros castigatorii concursului si sa le uram FIR INTINS si SPOR LA ANTRENAMENTE!

Nu putem decat sa speram ca asemenea stagii se vor organiza mai des si vor ajuta, la fel ca si cel care tocmai s-a incheiat, atat la dezvoltarea din punct de vedere tehnic cat si la cimentarea relatiilor de coeziune intre membrii clubului DAO.

Felicitari organizatorilor!