acasa stiri media despre club despre qwan ki do povestiri articole contact
STIRI
Stagiul National de pregatire a Centurilor Negre - Slanic 2012
dao.ro - Stagiul National de pregatire a Centurilor Negre - Slanic 2012

In perioada 12-15 ianuarie 2012 in localitatea Slanic Moldova a avut loc cea de-a 11-a editie a Stagiului National de pregatire destinat exclusiv Centurilor Negre. Acest stagiu anual este asteptat cu deosebit interes de catre practicantii de Qwan Ki Do datorita antrenamenteleor inedite adresate sportivilor cu un nivel avansat de pregatire cat si a conditiilor unice de desfasurare: antrenamente in salina Targul Ocna dar si afara in zapada.

 

Programul de antrenament a fost urmatorul:

  • joi: 18:00-20:00 – antrenament in sala
  • vineri: 09:00-12:00 - antrenament in salina Tg. Ocna
  • sambata: 09:00-12:00 - antrenament in salina Tg. Ocna
  • sambata: 17:00-20:00 – antrenament afara in zapada
  • duminica: 10:00 - 12:00 - antrenament in sala

Asa cum ne-am obisnuit deja la editiile precedente si in acest an a avut loc o sedinta extraordinara unde s-a discutat programul competitional pentru anul sportiv 2012 dar si elemente organizatorice privind dezvoltarea Qwan Ki Do-ului la nivel national cat si zonal. Antrenorii si instructorii din intreaga tara au participat activ timp de 4 ore pentru a gasi solutii problemelor cu care se confrunta Qwan Ki Do-ul in societatea moderna.

 

Si dupa antrenamente si sedinte tehnice ce poate fi mai buna decat o perioada de relaxare bine meritata? Ea s-a numit "Revelionul Qwan Ki Do" si a fost prilejul prin care practicantii din intreaga tara au sarbatorit impreuna inceputul unui Nou An. Chiar daca a durat numai 3 ore, intensitatea, buna dispozitie cat si surprizele organizatorilor, au constituit momente ce nu vor putea fi uitate vreodata.