acasa stiri media despre club despre qwan ki do povestiri articole contact
STIRI
Stagiul National de pregatire a Centurilor Negre - Slanic 2008
dao.ro - Stagiul National de pregatire a Centurilor Negre - Slanic 2008
In perioada 17-20 ianuarie 2008 la Slanic Moldova a avut loc cea de-a saptea editie a Stagiului   National   de   pregatire  destinat  exclusiv  Centurilor  Negre (vezi foto). Acest stagiu anual este asteptat cu deosebit interes de catre practicantii de Qwan Ki Do datorita antrenamenteleor inedite adresate sportivilor cu un nivel avansat de pregatire cat si a conditiilor unice de desfasurare: antrenamente in salina Tg. Ocna dar si afara in zapada.
 
Nu mai putin importante au fost sedintele tehnice unde s-a discutat programul competitional pentru anul sportiv 2008 dar si elemente organizatorice privind dezvoltarea Qwan Ki Do-ului la nivel national cat si zonal. Antrenorii si instructorii din intreaga tara au "trudit" timp de 4 ore pentru a gasi solutii problemelor cu care se confrunta Qwan Ki Do-ul in societatea moderna.
 
"A fost o sedinta istovitoare (n.r. doua reprize de cate 2 ore) dar incununata de succes. Au fost abordate probleme legate atat de imaginea Qwan Ki Do-ului in Romania -- si aici vreau sa mentionez ca in cel mai scurt timp Qwan Ki Do-ul va avea un site profesional ce va servi drept canal de comunicare intre practicantii si sportivii din intreaga tara -- cat si probleme de marketing si management la nivel de departament." ne-a declarat Vo Su Stefan NICA, Centura Neagra 4 Dang, antrenor si membru fondator al Clubului "DAO".
 
Si dupa antrenamente si sedinte tehnice ce poate fi mai buna decat o perioada de relaxare bine meritata? Ea s-a numit "Revelionul Qwan Ki Do" si a fost prilejul prin care practicantii din intreaga tara au sarbatorit impreuna inceputul unui Nou An. Chiar daca a durat numai 3 ore, intensitatea, buna dispozitie cat si surprizele organizatorilor, au constituit momente ce nu vor putea fi uitate vreodata.