acasa stiri media despre club despre qwan ki do povestiri articole contact
STIRI
Tabara de vara de Qwan Ki Do - Eforie Sud 2008
dao.ro - Tabara de vara de Qwan Ki Do - Eforie Sud 2008

 

Multe amintiri frumoase ne leaga de taberele de vara Qwan Ki Do. Este prilejul sa te intalnesti cu prieteni din toata tara si sa petreci o saptamana alaturi de ei antrenandu-te. Desigur capitolul distractie nu se afla nici el mai prejos, dar este doar un capitol auxiliar, scopul principal fiind Qwan Ki Do-ul.

Dupa 2 antrenamente in fiecare zi care includ forta, rezistenta, TAM THE, tehnica si multe concursuri, singurul regret legat de aceasta tabara este ca se termina atat de repede. Pentru a defini mai elocvent partea de arta a Qwan Ki Do-ului echipele sunt implicate in procese de creatie (compunerea de imnuri incurajatoare, scene de lupta regizata de scurta durata 3-4 minute sau alte abilitati artistice) ce sunt punctate in clasamentul general al taberei, urmand ca echipa pierzatoare sa suporte pe langa rusinea ultimei clasate o pedeapsa demoralizatoare (care de multe ori include aruncarea intregii echipe imbracata in haine de strada in apa marii).

De multe ori la finalul taberei pleci mai obosit decat ai venit dar acesta este si scopul! Cu siguranta nu este o tabara de refacere ci un stagiu intens ce ajuta la desavarsirea practicantilor.

Anul acesta tabara de Qwan Ki Do va avea loc la Eforie Sud in perioada 7-11 iulie si este dedicata exclusiv centurilor negre. Conducerea Federeatiei Romane de Arte Martiale departamentul Qwan Ki Do a hotarat aceasta pentru a ridica nivelul tehnic al sportivilor confirmati (n.a. centurile negre) care l-a randul lor vor transmite cunostintele mai departe in cadrul cluburilor din care fac parte.

Deci pentru toate centurile negre: NE VEDEM LA MARE!