acasa stiri media despre club despre qwan ki do povestiri articole contact
STIRI
Stagiul International Interstiluri - Venus 2008
dao.ro - Stagiul International Interstiluri - Venus 2008
A opta editie a Stagiului International Interstiluri organizat sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale a avut loc anul acesta in perioada 5-6 iulie pe plaja din statiunea Venus.

Maestrii de renume mondial atat din tara cat si de peste hotare au condus workshopuri destinate imbogatirii si imbunatatirii cunostintelor practicantilor de arte martiale din peste 10 stiluri. Enumeram aici pe:

hanshi Jose Miguel BARRERA 9 DAN Ju-Jitsu
kancho Florentin MARINESCU 9 DAN Ju-Jitsu
tao su Ovidiu COvACI 5 DANG Qwan Ki Do
dai shifu Ion BENEA 9 DUAN Wu Shu
shihan Gregor LASZLO 5 DAN all style karate
shihan Ion CHELU 7 DAN Ju-Jitsu
sifu Petru GRINDEANU 7 duan Wu-Shu
hanshi Robert MANOLE 8 DAN Ju-Jitsu

Qwan Ki Do-ul a avut o participare numeroasa (peste 20 de sportivi cu centura neagra) impresionand atat la capitolul tehnic cat si la anduranta.

Acest stagiu a fost o reusita din toate punctele de vedere fiind un stagiu omogen, un stagiu desfasurat sub egida prieteniei si spiritului martial. Presarat cu tehnici si invataturi dintr-o mare varietate de Arte Martiale acest stagiu a evidentiat inca o data ca drumul este unul singur indiferent de metoda sau stilul ales.

Incheiem aici prin a cita una din zicalele favorite ale Maestrului Pham Xuan TONG 8 DANG Qwan Ki Do (prezentata de catre Tao Su Ovidiu COVACI 5 DANG Qwan Ki Do in deschiderea acestui stagiu):

"NU exista Arte Martiale bune sau rele. Exista doar oameni buni sau rai!"